Yvette

Hi, ik ben Yvette en ik baseer alles in mijn leven op energie!

Wat we weten over energie is dat ‘dat wat gelijk is trekt elkaar aan’ (dat is gewoon natuurwet, de hele wetenschap ligt er). Dus je energie heeft de mogelijkheid om álles aan te trekken wat je maar wilt. Daar zit één voorwaarde aan: je zult moeten zorgen dat je energie 100% matcht met wat je wilt aantrekken. Dat noemen we ALIGNMENT.

Nadat ik mijn verhaal zo ging vertellen dat het alleen maar vergroot wat ik WEL wil gingen dingen heel snel: ik groeide binnen twee jaar naar een tonnenbedrijf, heb alle vrijheid om te ondernemen zoals ik dat wil, heb heerlijk de tijd met mijn prachtige kinderen, reis de hele wereld over (maar toch het meest naar Schotland ;)) en hoef niet meer te kiezen tussen al mijn passies: ik ben succesvol ondernemer maar treed ook onder de naam MOJRA op met Keltische shows op allerlei podia en festivals, sta in de studio om albums op te nemen en schrijf Spoken Word poëzie.
Mijn verhaal is álles wat ik wil.

Heel veel ondernemers vertellen zichzelf een verhaal dat helemaal niet in alignment is. En daarom bereiken ze niet datgene wat ze écht willen. Daarom stroomt het niet. Daarom moet je nog veel te hard werken. Misschien is het verhaal dat je nu vertelt wel helemaal niet jóuw verhaal. Maar zijn dat verhalen waarvan iemand gezegd heeft dat je het zo moet doen. Zitten er allemaal labeltjes op die niet van jou zijn. En ergens voel je dat. Het is niet werkelijk van jou. Daarom loop je herhaaldelijk leeg.

Ook ik heb mijn verhaal vaak genoeg niet geleefd. Dan wist ik wel dat het verhaal zoals ik het nu vertelde niet meer helemaal klopte maar durfde ik de stap niet te zetten. Of zag ik niet hoe ik al die verschillende aspecten in mezelf tot één helder verhaal kon krijgen en duidelijke stappen kon zetten. Ik ben mega spiritueel én ik ben super doelgericht met in het hier en nu dingen voor elkaar krijgen. Ik ben heel wetenschappelijk en nuchter én helderhorend. Ik werk met businesscijfers én met energie. Ik voelde me af en toe totaal schizofreen.

Maar de hele reden dat ik me zo voelde is omdat zoveel mensen zeiden: je moet kiezen. Maar dát is niet het antwoord. Want ik ben ondernemer én artiest. Ik zing Keltische shows en heb een zes-cijfer-coachingbedrijf. Ik doe radicaal niet meer aan je moet óf het één óf het ander kiezen. Ik doe aan vol in mijn verlangens staan en volgen waar mijn energie zit. Het levert mij alles op wat ik wil in dit leven: vrijheid, manifestaties, joy, abundance… En als kers op de taart mag ik daar zoveel andere mensen óók mee helpen. Mijn antwoord zat hem in het omarmen van mijn héle verhaal, van álles wat ik ben en leren hoe dat nou precies werkt in relatie tot mijn bedrijf, mijn verlangens en mijn resultaten. Het valt of staat allemaal met het verhaal dat je vertelt naar jezelf en naar de buitenwereld.

Ik vind met jou het verhaal waarvan je zegt: “He, kan het echt zó makkelijk zijn??” Ik help je in no time jouw werkelijke verhaal te vinden, het verhaal dat alles wat je verlangt naar je toe laat stromen. Als je verhaal niet klopt bij wat je werkelijk verlangt dan kom je nergens. Dan blijf je klein en houd je jezelf klein. Alleen jouw ware verhaal brengt je naar de grootsheid waar jij naar op zoek bent in jouw vorm en op jouw voorwaarden.
Wij masteren samen dat verhaal. Ben je er klaar voor om jezelf uit de weg te gaan en in het verhaal te stappen van wie je werkelijk bent?

Bij mij krijg je zowel het energiewerk als de concrete stappen. Want jouw verlangen is ook een verlangen tot expressie. Expressie van jezelf in de wereld. Je wilt wel degelijk mensen bereiken, mensen helpen, een verschil maken. Je wilt dat jouw verhaal mensen raakt en in beweging zet. Je wilt klanten, omzet en impact. Je wilt die groei zien. En het is zo heerlijk om dan ook echt je stappen te zetten en te kunnen zeggen: “F*ck yes kijk mij eens lekker gaan.”

Mijn sleutelwoord is helderheid. Helder hebben wat je werkelijk verlangt. Helder hebben waar je energie zit. Helder hebben wie je werkelijk bent. En helder hebben wat je werkelijk te doen hebt. En nee dat hoeft niet één ding te zijn. Helemaal niet. Ik geloof niet in het ene verlangen wegstoppen en alleen maar focussen op die andere. Ik geloof in Waarheid. Wanneer jij jouw waarheid helder hebt gaat alles stromen en wordt in no time duidelijk welke stappen jouw al je verlangens op je pad gaan brengen.

Het is niet nodig om al je moed bij elkaar te rapen en op wilskracht in het diepe te springen en jezelf een slag in de rondte te werken om klanten aan te trekken. Wanneer je in ALIGNMENT bent heb je namelijk helemaal geen moed nodig: je helderheid, energie en kloppende verhaal maken dat alles als vanzelf gaat stromen. Je hoeft nergens meer achteraan: het komt naar je toe. Wat jij vanuit alignment verlangt moet zich manifesteren: dat is natuurwet. Wat gelijk is trekt elkaar aan. Master jij je frequentie al? En voel je de mijne: artiest, ondernemer, energiewerker, elf, zangeres, spiritueelX100, master manifestor? Laten we dan samen gaan rocken en kijk hier hoe ik je kan helpen.

Yvette's bio

Yvette van den Berg studied Musicology (MEd), Public Governance and Management and graduated with the title of Chief Storyteller from the Storytelling Academy.

After working in the diverse fields of education and arts, she founded her company House of Story at the age of 28.
From there she worked with hundreds of speakers, companies and entrepreneurs worldwide. She hosts her own sold-out Storytelling events and seminars in theaters and is asked frequently to be a speaker, trainer and/or facilitator at other renowned national and international events.

In 2018 she has made the step to the stage as a performer and she absolutely loves being on stage with shows she creates and produces herself, full of powerful Spoken Word Poetry, hauntingly beautiful mystical songs and of course extraordinary storytelling.

Yvette finds a lot of joy in the diversity of running her company as the born teacher, trainer and coach that she is combined with performing her own art on stage.

Welkom bij de podcast!

Ook maak ik de Yvette van den Berg Podcast: boordevol lessen over Storytelling, ondernemerschap, persoonlijk leiderschap en professionele groei. Want als docent is er niets dat ik liever doe dan lesgeven 😀
Hoe mooi is het dat dat tegenwoordig via zoveel platformen kan.