storytelling: WIE BEN IK Écht?

STORYTELLING THEATERWORKSHOP

Theater Figi Zeist
30 Juni 2022  13.00 – 17.00 uur

bestel tickets

Storytelling: Wie ben ik écht?

Jouw verhaal is het verhaal van wie je écht bent. Dát is het verhaal dat je wilt vertellen en ook nog op een manier die succesvol is; jouw ware verhaal zo vertellen dat het mensen raakt, inspireert en motiveert om in beweging te komen. 

Ik heb dat in de afgelopen jaren op vele manier gedaan, onderzocht, verbeterd en nog meer gedaan en het heeft me overal gebracht. Naar een tonnenbedrijf, naar het buitenland, naar vrijheid, naar impact, naar joy. De grootste ontdekking die ik deed over succesvol je verhaal vertellen is dat er veel meer vormen van succes zijn dan ik me kon voorstellen en dat begon allemaal met hoe ik mijn verhaal vertel. 

En ook daar zat weer een grote verrassing in want dat ging niet alleen over hoe ik mijn verhaal naar de buitenwereld vertel, maar zéker ook over hoe ik het verhaal naar mezelf vertel: waar begint mijn verhaal. Wie ben ik écht. Misschien ben je wel niet alleen ondernemer, maar ook deel van een tweelingziel-relatie. Of ben je niet alleen wetenschapper, maar heb je ook herinneringen aan vorige levens. En hoe breng je die dingen samen in één verhaal dat zegt wie jij werkelijk bent? Het is mijn wens dat iedereen zijn ware verhaal omarmt, met alles wat daar in zit. Want that’s when the magic happens… dan krijgt jouw verhaal vleugels!

Kom op het podium!

Ons brein is van nature aangelegd op verhalen. Het is onze natuurlijke manier van de wereld zien, snappen en leren: verhalend, “Wat is hier het verhaal en hoe past daar voor mij een conclusie bij.” Maar van kinds af aan krijgen we exact de omgekeerde benadering aangeleerd. We worden letterlijk getraind om te ‘overtuigen’, om betogen te schrijven, om te beredeneren. Terwijl het vele malen simpeler kan dan dat en dat begint en eindigt allemaal met de vraag: Hoe vertel ik mijn verhaal?

Uniek in deze workshop is de ‘hotseat’. Ik nodig diverse mensen uit het publiek uit op het podium en vraag hen dan: “Waar loop je tegenaan in je verhaal?” De antwoorden leiden tot voor iedereen bruikbare praktische tips, inzichten en concrete theorie. Neem dus een notitieboek mee: je zult zien dat je die tijdens deze workshop helemaal vol kunt schrijven met de lessen die je leert.

Iedereen die voelt: “Ja het is tijd voor mijn verhaal, mijn wáre verhaal…” die zit helemaal op de juiste plek met deze workshop!

Gloednieuw!

Op 27 augustus 2015 vond de eerste Storytelling workshop plaats. Deze is jarenlang een groot succes geweest en bezocht door duizenden bezoekers. Exact op de datum af vijf jaar later lanceerde ik een gloednieuwe Storytelling workshop, de workshop Succesvol Storytelling. Dit keer lanceerden we deze niet in zomaar een zaal maar meteen in het theater. Dit keer niet de Reis van de Held als grote thema, maar de juiste ingrediënten voor jouw meest authentieke verhaal. We doen dat in deze gloednieuwe Storytelling Workshop volledig interactief: je ontvangt ijzersterke storytelling lessen EN je komt zelf op het podium in de hotseat zitten, waar ik aan je vraag: “Waar loop jij tegenaan bij het vertellen van je verhaal.” Daar geef ik je vervolgens praktische oplossingen voor en ik laat je zien waar de magie in jouw verhaal zit.

De problemen waar mensen vaak tegenaan lopen bij het vertellen van hun verhaal zijn voor iedereen herkenbaar, zoals:

“Wanneer ik mijn verhaal ga vertellen wordt het veel te groot…”
“Mijn verhaal begint goed maar dan raak ik de draad kwijt…”
“Ik weet nooit welke voorbeelden nou wel en niet relevant zijn en mijn publiek aanspreken…”
“Ik weet niet hoe mijn verhaal linkt aan mijn zakelijke aanbod…”
“Als ik ga zitten komt er niks meer uit mijn pen…”
“Ik kan mijn verhaal wel goed vertellen maar het lijkt niet het effect te hebben dat het moet hebben, het doet niks…”

Of wat dacht je van deze:
“Ik wil mijn verhaal heel graag vertellen, maar ik weet niet zeker wat mijn omgeving daarvan gaat vinden en dan stokt het daarop, dan durf ik niet meer…”

Als dit vragen zijn die je herkent dan zit je goed bij deze workshop. Want ik geef je niet alleen Storytelling-les maar ik geef je ook de concrete antwoorden op deze vragen en maak jouw verhaal ter plekke 100% JIJ, met alles wat bij jou hoort. En daar leer je dus precies van hoe jij dat ook keer op keer zelf kunt doen. Zodat jouw ideale klant denkt: “Yes daar moet ik zijn!” Op naar meer impact, meer klanten, meer succes.

Voor deze allernieuwste Storytelling workshop geldt nu de vroegboek periode je bent er namelijk bij voor €47,50!

Succesvol Storytelling

Storytelling Theaterworkshop

Theater Figi Zeist
Donderdag 30 juni a.s.
13.00 – 17.00 uur

€ 47,50

incl.btw

(reguliere prijs € 147,-)