Honor your calling

ONE DAY TRAINING RETREAT

Cultuurkoepel Heiloo
22 maart 2024  09.30 – 17.00 uur

bestel tickets

Voor welke calling ben jij hier gekomen?

Je hoort de roep van jouw calling… geef je daar al in alles gehoor aan?

Je hoort de subtiele, of misschien wel niet zo subtiele, roep van iets dieper in jou. Je hebt iets te doen, iets te brengen, mensen te helpen en je verhaal te delen. En toch kom je er niet helemaal, het lijkt alsof je nog niet het leven leidt dat in alles die roep van je Zelf weerspiegelt. Misschien krijg je nog niet helemaal helder wat die roep is. Of misschien weet je dat wel, maar weet je niet hoe je alles in je leven in dienst kunt stellen van wat je hier te doen hebt. Weet je niet hoe het neer te zetten, welke keuzes te maken en hoe te communiceren.

Of… je bent juist heel hard aan het werk om jouw leven in dienst te stellen van jouw calling, en merkt dat je er keihard op leegloopt. Het kost je energie, je raakt de verbinding met je passie kwijt en de resultaten zijn nou ook niet per sé wat je voor ogen had…

Je zoekt naar de manier om helemaal in verbinding te komen en blijven met jóuw calling, op een manier die 100% past bij jouw authentieke zelf, die je systeem energie gééft in plaats van kost, waardoor je kunt zeggen: “JA, ik leef helemaal waar ik voor kwam, voor wat ik bedoeld ben te doen”.

Dan is deze eendaagse dé dag voor jou.

HONOR YOUR CALLING geeft je een volledige reset, waardoor je systeem weer helemaal in verbinding komt met die diepe roep van je ziel. Het geeft je ook de praktische tools om zowel je denken, je hart én je stem in lijn te brengen met datgene wat jij hier te doen hebt.

Het is een retraite en een training in één. 

‘Het oude’ werkt niet meer. We hebben een vernieuwing van onze wereld nodig. Dat klinkt groot, maar ik meen het wel. Zelfs mijn Gene Keys staan er vol mee. Dit is de tijd om een nieuwe wereld, een nieuwe timeline, te creëren. En volgens mij is het vrij simpel: om dat te doen moeten we ons vooral op een nieuwe manier verbinden met eerst onze calling, en vervolgens met elkaar.

Daarvoor zijn de volgende stappen nodig: 

~ Jouw calling glashelder horen en daar iedere dag mee verbonden blijven
~ Anders gaan kijken en denken (want het oude werkt toch niet meer…)
~ Je hart leidend maken
~ Je fysieke stem aansluiten op je calling, je denken en je hart…

… en dan powerfully zeggen wat je te zeggen hebt. 

Het event: wat gaan we doen

 Dit event brengt je

~ Helderheid: wat is jouw calling? Wat zegt je ziel tegen je? Met hoe meer helderheid je dat kunt horen, hoe sneller je die tijdlijn ook voor jezelf creëert. 

~ Open je hart: een calling in de wereld zetten puur op wilskracht: dat werkt niet (meer…). Dat is de oude, puur op masculiene energie gebaseerde wereld. Het mag zachter. En let op: ‘zacht’ betekent niet ‘minder krachtig’! Je hart mag weer volledig aanwezig zijn in alles wat je doet, en juist die energie gaat enorm veel kracht voor je bijzetten.

~ Toekomstgericht denken: hoe kun je vooruit kijken in een snel-veranderende wereld, hoe blijf je temidden van al die chaos trouw aan jouw calling? Hoe blijf je op het pad van jóuw  toekomst? Hier krijg je de tools.

~ Timeline bepalen: jouw calling leidt je regelrecht naar jouw hoogste potentieel, naar je beste leven. Reconnect op dit event met jouw (spirituele) tijdlijn zodat je het pad van jouw calling weer iedere dag kunt volgen.

~ Inner voice: hoor (weer) kristalhelder jouw inner voice en leer weke stemmen in jezelf écht authentiek zijn en welke helemaal niet van jou zijn en je niet dienen.

~ Outer voice: sluit je fysieke stem aan op je authentieke innerlijke stem, zodat je met zelfvertrouwen leert zeggen wat je te zeggen hebt op een manier die recht doet aan jouw calling: dat is echte honoring.

~ Nieuwe-wereld-verbinding: hoe verbind je jouw calling, jouw nieuwe denken, leiderschap vanuit je hart, de helderheid over welke tijdlijn je wilt creëren, je inner voice én outer voice op een totaal nieuwe manier met de mensen die jij te helpen hebt?

Het resultaat van dit event is een nieuwe tijdlijn voor je toekomst, een kristalheldere verbinding met je calling, een open hart, een stromende stem, praktische tools om je leven vol passie te leven, hoe vanuit daar te verbinden met de mensen die jij te helpen hebt, oftewel: een totaal nieuw fundament. Je weet (weer) wat jouw oproep is, waar je hier voor kwam. Je bent geland in de energie die je iedere dag kunt aanspreken om jouw calling te eren. Zodat je deze iedere dag kunt leven op jóuw manier, de manier die je energie, verbinding én toffe resultaten in de buitenwereld geeft.

Dus denk je ergens stiekem: “Ik wéét dat ik een grotere calling heb dan dit en eigenlijk wil ik gewoon een heel nieuw leven…” –> dan is dit de dag voor jou, je nieuwe leven start hier!

Het hele universum is frequentie. It all started... with a sound.

Deze eendaagse is zowel een training als een retreat. Honoring your calling betekent namelijk zowel volledige zachtheid voor je systeem, als een 100% commitment en showing up. Dus dit event dient twee doelen tegelijk:

– het laat je hele systeem zo ontspannen is dat het lijkt alsof je drie weken op vakantie bent geweest. Dán kun je namelijk je calling weer horen, je passie weer voelen…
– én het daagt je uit, laat je nieuwe dingen leren en ontdekken in jezelf, en laat je met hele praktische tools naar huis gaan

Andere trainingen geven vaak teveel van het tweede en te weinig van het eerste… en retreats geven vaak teveel van het eerste en niet genoeg van het tweede. Maar mensen zoals jij en ik willen het allebei!

Er zijn verschillende blokken op de dag die zorgen dat je zowel uitgedaagd wordt en praktische tools krijgt om jouw calling op jouw manier te horen, eren en uitdragen, en óók je hele systeem tot ontspanning brengen, de optimale staat van leren en groei.

FREE YOUR VOICE

Uniek aan deze eendaagse is dat je van tevoren een muziekstuk toegestuurd krijgt met handige tools om daar een aantal regels van uit je hoofd te leren. Daar gaan we mee aan de slag op de training retreat, want: om jouw calling in de wereld te zetten en aan mensen te communiceren, moet je jouw fysieke stem wel gebruiken! Je stem is de koppeling tussen je héle energetische systeem en de buitenwereld. De snelste manier om dat volledige veld te activeren is door te zingen. Moet je dan dus ‘kunnen zingen’ als je naar dit event wilt? Nee joh. Je hoeft alleen een stem te hebben. Nou, goed nieuws: die heb je! 😀 

Ik ga met je aan de activatie van jouw fysieke stem werken zodat die jouw calling letterlijk reflecteert. Je zult ontdekken wat deze manier van met je stem werken aan kracht in jezelf vrijmaakt. Het trilt blokkades los, laat je precies zien waar jij nog aan het forceren bent (en forceren betekent áltijd dat je rechtsreeks ingaat tegen je calling) en dus veel meer ease kunt creëren, het sluit je vibratie aan op de hoogste frequentie die er is, maakt een instant energetische connectie met je hogere zelf én met elkaar, en brengt geven en nemen in jezelf in balans. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Geloof me: deze manier van werken wil je ervaren.

Je leert deze dag glashelder de ja’s en nee’s in jezelf voelen. Daar hoort ook een gesprek bij over waar voor jou de wereld heen gaat op het gebied van spiritualiteit, geld en abundance. Om een nieuwe tijdlijn voor jezelf te creëren zul je in lijn met die tijdlijn moeten gaan denken. Voorbeeld: als je merkt dat je soms nog denkt ‘ik moet mijn eigen overvloed veilig stellen, ik moet regelen dat er genoeg geld is..’ dan denk je rechtstreeks in tégen de overloed die je juist graag zou zien in je leven. En begrijp me niet verkeerd: geld is heerlijk. Natuurlijk kun je voor die miljoenen gaan, daar is niks mis mee. Maar álles waar de intentie eronder niet 100% klopt gaat in het nieuwe wereld-tijdperk instorten. Dat is waarom je nu nog dat patroon merkt van overvloed die komt… en ook weer gaat. Je raakt het steeds weer kwijt. Dat komt omdat de focus op het fundament, de intentie en de frequentie nu cruciaal wordt op dit punt voor de mensheid. En dus ook voor jou, en ik denk dat je dat al gemerkt hebt.

Raise the frequency op deze eendaagse training reatreat In de vroegboek periode ben je erbij voor 222,-. Bestel nu je ticket!

Alles gaat over vrijheid

Het antwoord op ‘nieuw denken over overvloed’ is niet: we gaan terug naar ruilhandel.

Laten we dat even doordenken: stel dat je wél teruggaat naar een soort ruilhandel, en je wilt dan ooit een huis kopen… dan kan dat dus niet omdat er nergens iets staat over ‘geld’. Deze gedachte is al veel meer in lijn: we waarderen elkaar, dus we betalen elkaar…

Ik hoop dat je mee kunt voelen waar dit heen gaat:

geld uit de equation halen is niet het antwoord…

geld vrij laten wel. Vrij in, vrij uit, vrij.

Alles gaat over vrijheid. En let op: vrijheid is niet hetzelfde als vrijblijvendheid! Vrijheid vraagt vaak 100% toewijding en commitment. 

Al is het maar in je denken. Neem als voorbeeld Nelson Mandela: als hij niet 100% gecommit was aan zijn positieve mindset, dan had hij in die gevangenis niet tóch vrijheid kunnen ervaren. Dus hou dat gevoel van 100% toewijding en commitment er wel bij! De enige relevante vraag is: waar wil je die toewijding en commitment voor inzetten, welke tijdlijn wil je voor jezelf creëren…

En zo zul je op deze dag in jezelf gaan ervaren dat je meerdere waarheden tegelijk vrij kunt gaan laten stromen. Dat is wat de nieuwe wereld van ons vraagt:

~ zowel vrijheid als commitment
~ zowel denken als voelen
~ zowel spirit én het materiële. 

Succesvol Storytelling

Storytelling Theaterworkshop

Theater Figi Zeist
Donderdag 30 juni a.s.
13.00 – 17.00 uur

€ 47,50

incl.btw

(reguliere prijs € 147,-)