je weet dat je meer te brengen hebt aan de wereld

hoe zorg je dat je dat ook realiseert?

Yvette van den berg

Wie je bent, bepaalt je succes. Je vrijheid. Je leven.

Jij wilt doen waar je voor kwam. Je bent al begonnen, haalt resultaat, hebt al met coaches gewerkt en aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. En toch ben je niet vervuld, heb je het gevoel dat je niet je ware verhaal leeft. Niet helemaal tot je recht komt. Het kan authentieker, meer trouw aan wie je werkelijk bent, en met meer resultaat. Het verhaal klopt gewoon net niet helemaal.

Ze noemen mij de Queen of Storytelling. Ik ben één van de handvol gediplomeerde Storytellers in Nederland en de enige met een expertise in ondernemers. Want storytelling voor ondernemers is een andere tak van sport. Geen enkel verhaal gaat je onderneming succesvol maken als het ‘bedacht’ is. Niet het verhaal komt eerst: jouw authenticiteit komt eerst. En dáár moet je de juiste woorden voor vinden. Woorden zijn mijn expertise.

Je hebt al met coaches gewerkt die ook best goed zijn in woorden. Maar die niet achter de woorden kunnen luisteren naar wie er werkelijk in jou zit. En daarom kom je bij mij uit.

Ik help je met het naar boven halen van de nieuwe, ‘highest vibration you’ die jij al klaar voelt staan maar waar je net niet bij kunt. En daar woorden aan te geven. Alles gaat naar een nieuw level: je verhaal, je communicatie, je aanbod, je frequentie, je vrijheid en fijn bijkomend side effect: je omzet.

 


“Professioneel, oprecht, authentiek, snel…Yvette is zo iemand met wie je het liefst fulltime samenwerkt omdat je weet dat dan alles goed komt. Ze leert je hoe je het beste van jezelf en je bedrijf naar de oppervlakte brengt. Met de juiste woorden en persoonlijke verhalen. Yvette zet een verschuiving in gang, in de richting van het vertellen van een nieuw verhaal, waarin je aantrekt waar je ten diepste naar verlangt.”

Natascha Koningsveld
Founder, colourandspice.nl

Mijn naam is Yvette van den Berg. Mijn honderden klanten variëren van coaches tot sprekers, van zelfstandige teachers tot grote global corporates. Omdat ik mijzelf altijd uitdaag om de nieuwste versie van mezelf te zijn en daar woorden aan te geven trek ik sinds dag één ideale klanten aan en heb ik enorme vrijheid in mijn bedrijf en leven kunnen realiseren. Dat zie ik terug in omzet, maar nog veel belangrijker: in die vrijheid, de hoeveelheid tijd die ik met mijn kinderen samen ben en in de vele reizen die ik maak naar prachtige landen als Lapland, IJsland, Ierland en mijn persoonlijke favoriet: Schotland, waar ik iedere drie maanden wel te vinden ben.

Wat je doelen ook zijn: becoming who you are meant to be is de enige manier om er te komen.

In alles wat je doet kunnen uitdragen wie je werkelijk bent zorgt ervoor dat jij je hoogste potentieel gaat leven. Je bent aan het juiste adres: ik help je graag, welkom op mijn website!

Welkom bij de podcast!

Mijn podcast stop ik graag vol met lessen over die diepere laag in jezelf, over authenticiteit, over ondernemerschap, over persoonlijk leiderschap, over spirituele en professionele groei. Waar je ook staat in je reis: deze gesprekken raken die wereld in jou die naar voren mag komen.


“Ik voelde: daar moet ik bij zijn…Al bij de eerste coachcall viel het kwartje of eigenlijk een gouden kwartje. Gedurende het traject heb ik voor mezelf een helder en krachtig concept uitgewerkt dat voor mij werkt. Dank je wel Yvette voor je loepzuivere adviezen en de heldere spiegel die je mij voor hebt gehouden. Ik heb mijn verhaal glashelder. Ik heb de moed en het vertrouwen om een lichtpuntje te zijn voor andere vrouwelijke professionals. Een diepe buiging voor jouw magische manier van werken.”

Marleen Kooi
Human Design, Gene Keys, Breathwork

Vraagt die nieuwe versie van jezelf een stap warvan jij denkt: “Maar die kan ik nooit zetten zonder dat alles wat ik al heb opgebouwd instort?” Dan ben je niet de enige. Alleen: er is een nieuwe wereld aan het ontstaan. En in die wereld werken de ‘oude’ dingen toch niet meer. Vasthouden aan het oude is nu een veel groter risico dan jezelf de vrijheid gunnen om je ware zelf te zijn en dan te zien hoe het universum jouw best interest voor ogen heeft. En ja, ik weet dat de ware jij niet een normaal mens is. Dat hoort ook bij dit Waterman-tijdperk: we zijn aan het evolueren naar een nieuw soort mens. En daar ben jij er één van. 

Het mooie aan deze nieuwe manier van je dagen inrichten is dat dingen die elkaar ogenschijnlijk tegenspraken elkaar nu helemaal niet meer uitsluiten (nooit meer een businesscoach die zegt: “Je moet kiezen, je moet op één ding focussen!” Dat is oud nieuws.).
Wij zijn degenen die niet meer of-of doen, maar en-en:

Veel klanten én veel vrijheid

Impact maken én bij jezelf blijven

Artistieke expressie én zakelijk succesvol

Openlijk spiritueel én heel aards met poten in de klei (en bijbehorende overvloed)

Veel op reis de natuur in én serving the whole…

Nu moet je nog die plek in jezelf vinden waar de speelruimte zit om álles te kunnen zijn. Het voelt nu nog te vaak alsof je een compromis op jezelf moet sluiten om de boel draaiende te houden. Terwijl je verlangt naar de vrijheid om je hoogste expressie te gaan leven, mét de overvloed die daar bijhoort. En dan kan dus ook.

Je verhaal kan je maken of breken.

En dan heb ik het niet alleen over het verhaal dat je naar je klanten vertelt, maar ook het verhaal dat je aan jezélf vertelt.
Soms praat je over jezelf, je bedrijf, dat wat je doet, wie je bent, op een manier die je onbewust juist tegenhoudt in plaats van vooruit lanceert.

En vaak blijven we dat jarenlang doen omdat iemand heeft gezegd ‘zo moet je het doen’. Terwijl jij al lang voelt dat je een oude versie van jezelf aan de wereld laat zien en dat die je niet meer dient. Er staat een nieuw potentieel in jezelf klaar.

Als je werkelijk nieuw resultaat wilt moet je in die nieuwe versie van jezelf stappen. En dat gaat het makkelijkst als je daar woorden aan kunt geven. Als je weet welk aanbod, welk vocabulaire en welk verhaal jij eerst naar jezelf, en dan naar buiten kunt gaan communiceren. Die een afspiegeling is van jouw hoogste potentieel en daarmee dus een hoger potentieel klanten en overvloed aantrekt. Again, and again, and again.

Wil je weten hoe ik je daar bij kan helpen? Klik hieronder op de knop en lees alles over de programma’s in Nederland en Schotland.


“Wat Yvette zegt resoneert in mij…Dít is wat er aan de hand is, ik ben contact met mijn passie kwijt. Ik ben tegen de grens aangelopen. Daarom straal ik niet meer. Ze zegt ook dat dat normaal is na 25 jaar en dat er een oplossing is.
Ik grijp die oplossing met beide handen aan en start met het programma. Ik kom mijn angsten tegen en mijn verlangen en… mijn JOY komt weer terug. Ik schrijf. Ik bloei op. Ik herken mezelf weer in mijn eigen verhaal. Wat is dat toch een fantastisch cadeau. Dank je wel lieve Yvette voor dit fantastische programma. Dank dat je dit zo voorleeft.

Bregtje de Boer
Zien Met Nieuwe Ogen – psychosynthese, emdr, orthomoleculaire therapie

Honderden gingen je voor

Jezelf continu opnieuw durven uitvinden betekent glashelder krijgen wie de nieuwste versie van ‘jij’ is, daar de juiste woorden aan geven en dan ten volle gaan leven, ook in je bedrijf. Zodat je iedere dag in pure alignment stappen zet: let the magic begin.

“Met Yvette aan je verhaal werken is serious business en een feestje tegelijk. Hoe Yvette het voor elkaar krijgt om zo mooi, zo duidelijk en zo krachtig een verhaal te vatten, is heel bijzonder. En dan was het nog wel míjn verhaal ook! Het vatten van je verhaal kan ik iedereen aanraden. Het is de basis van waaruit je werkt, van waaruit je leeft, van wie je bent. En Yvette begeleidt je daarin op een hele fijne een professionele manier. Wat een vakvrouw!”

Martine de Troije-Wouters
Founder, martinedetroije.nl

“Yvette is een fantastische vrouw die met heel veel passie en enthousiasme werkt. Ze is een topper op haar vakgebied en leert mensen met praktische tips hun verhaal op een krachtige manier neer te zetten. Ik ben zwaar onder de indruk van haar en haar werk en kan het een ieder aanbevelen om met haar te werken want ze heeft ook nog eens een hele fijne energie waar je gewoon bij wilt zijn en die je om je heen wilt voelen.”

Glancy van Elst
Founder, glancy.nl

“Ik wilde geen verkooppraatje of opsomming van mijn achtergrond op m’n website, maar een inspirerende tekst waarin mijn persoonlijkheid en karakter duidelijk naar voren zou komen. Ik vertelde mijn verhaal en ze wist zo de essentie eruit te halen! Ik vond het erg inspirerend om met Yvette te kunnen samenwerken. Als ik, in de toekomst,  weer iets wil gaan doen met storytelling, dan weet ik wie ik bel!”

Linda Snijders
Founder, yoursecondyou.nl

“Professioneel, oprecht, authentiek, snel… Yvette is zo iemand met wie je het liefst fulltime samenwerkt omdat je weet dat dan alles goed komt. Ze leert je hoe je het beste van jezelf en je bedrijf naar de oppervlakte brengt. Met de juiste woorden en persoonlijke verhalen. Yvette zet een verschuiving in gang, in de richting van het vertellen van een nieuw verhaal, waarin je aantrekt waar je ten diepste naar verlangt.”

Natascha Koningsveld
Founder, colourandspice.nl

Dit is de tijd om voor vrijheid te kiezen

Je weet dat het daarmee begint en eindigt. Je bent aan het stagneren en je kunt wel weer iets veranderen aan je bedrijf, maar daar zit het probleem niet. Jij wilt de hoogste, meest truthful expressie van jezelf naar boven halen en die voorop zetten in je bedrijf. Alleen zet je die stap nu niet. Iets ‘klikt’ niet.

Je kent deze groeimomenten en weet dat je steeds een diepere laag in jezelf aanboort. Ook nu voel je die nieuwe ‘jij’ al weer klaarstaan. 

Nu nog het vocabulaire, het aanbod en de communicatie die daar bij hoort.

Jij wilt de versie van jezelf naar boven halen die het hoogst haalbare van jezelf leeft. De versie van jezelf die jouw grootste ambities weerspiegelt. En die net zo goed een zuivere reflectie is van alle gaven die je in je hebt en die je in nederigheid wilt delen met de wereld. Je klanten, omzet en winst laten groeien met jouw nieuwe expressie en vocabulaire.

Het is niet meer oké voor je om niet te weten hoe je die highest version of you in je bedrijf kunt zijn en uiten. Die jouw hoogste potentieel weerspiegelt en daarmee het hoogste potentieel aan overvloed aantrekt.

Je wilt het anders. Het is tijd om die nieuwe realiteit te creëren. Zet daarvoor nu de eerste stap en plan je programma of reis naar Schotland. 

Je bent in goed gezelschap

Yvette verzorgde trainingen, workshops en masterclasses voor o.a. de volgende organisaties:

Let op!

Om in die HELE versie van jezelf te stappen en jouw meest diepe, ware verhaal te omarmen voor je bedrijf moet je er 100% klaar voor zijn om te willen kiezen voor joy, abundance en alignment.
Je moet er klaar voor zijn de verhalen die je niet meer dienen achter je te laten.
Je moet er klaar voor zijn om iedere dag bewust te kiezen waar je op focust (‘het oude’ of ‘het nieuwe’).

Je moet er 100% klaar voor zijn die oude versie achter je te laten en te kiezen voor de nieuwe jij…

Are you ready?