Merk je nog dat jouw verhaal net niet genoeg ‘jij’ is?

Worstel je met verschillende verhalen en lijkt het alsof die niet ‘bij elkaar passen’ voor je bedrijf?

Heb je het gevoel dat het verhaal dat je vertelt wel ‘klopt’ maar trek je tóch niet 100% de goede mensen aan?

In jouw verhaal schuilt de kracht van wie je bent en wat je doet.

Wat nou als je dat verhaal onweerstaanbaar authentiek in kunt zetten voor jouw succes?

Mijn naam is Yvette van den Berg en ik kan je daar bij helpen.

Ik ben oprichter van het storytelling-bedrijf House of Story en werk als storyteller, trainer en docent met de grootste nationale en internationale sprekers, bedrijven en ondernemers aan hun verhalen. 

Ik geloof oprecht dat succes en vrijheid op een manier die bij je past voor iedereen haalbaar is.

Dan moeten mensen alleen wel jouw onderscheidend vermogen kennen,
de reden dat ze bij jou moeten zijn. En precies daar gaat storytelling het verschil maken: je móet mensen boeien met verhalen. Ik leer je jouw verhalen professioneel en krachtig vertellen en ook nog eens op een manier die niet ‘verkoperig’ is maar die juist volledig bij je past. 

Welkom bij de podcast!

Ook maak ik de Yvette van den Berg Podcast: boordevol lessen over Storytelling, ondernemerschap, persoonlijk leiderschap en professionele groei. Want als docent is er niets dat ik liever doe dan lesgeven 😀
Hoe mooi is het dat dat tegenwoordig via zoveel platformen kan.

Toen ik zelf mijn verhaal (Verhaal? Verhalen! Jij hebt er ook veel meer dan één) vond en leerde vertellen groeide mijn bedrijf supersnel uit tot een tonnenbedrijf, trok ik steeds meer ideale klanten veel moeitelozer aan en heb ik enorme vrijheid in mijn bedrijf en leven kunnen realiseren. Dat zie ik bijvoorbeeld terug in de hoeveelheid tijd die ik met mijn kinderen samen ben en in de vele reizen die ik maak naar prachtige landen als Lapland, IJsland, Ierland en mijn persoonlijke favoriet: Schotland, waar ik iedere drie maanden wel te vinden ben.

Wat je doelen ook zijn: Storytelling is de sleutel tot succes en ik doe niets liever dan ook jou helpen om impact te maken met je verhaal.

Storytelling zorgt ervoor dat jij je missie werkelijk kunt gaan leven en je bent aan het juiste adres.
Ik help je graag, welkom op mijn website!

Ik ben er voor de ondernemers die verhalen hebben die elkaar ogenschijnlijk tegenspreken.
Ze willen bijvoorbeeld veel geld omzetten maar ook oprecht simpelweg bijdragen aan de wereld.
Misschien herken je dat:

Je wilt veel klanten én veel vrijheid

Je wilt impact maken én bij jezelf blijven,

Artistiek zijn én zakelijk succesvol worden

Spiritueel zijn én heel aards en met je poten in de klei 

Op reis de natuur in én een succesvol bedrijf opbouwen…

Het levert je nu nog vaak een whiplash op dat je zo van de ene kant van je verhaal naar de andere kant wordt geslingerd. Je ware, volledige verhaal smeekt erom om helder te worden zodat je werkelijk kunt gaan stromen.
Dan kun je dat verhaal eindelijk gaan leven in plaats van er steeds over na te denken en tegenaan te lopen.

Je verhaal kan je maken of breken.

En dan heb ik het niet alleen over het verhaal dat je naar je klanten vertelt, maar ook het verhaal dat je aan jezélf vertelt.
Ik zeg vaak: Storytelling is met dezelfde puzzelstukken een totaal nieuwe puzzel leggen.
Soms praat je over je eigen verhaal op een manier die je onbewust juist tegenhoudt in plaats van vooruit lanceert.
En vaak blijven we dat jarenlang doen omdat iemand heeft gezegd ‘zo moet je het doen’.

Wil jij af van ‘schrijven volgens de regels’ en in plaats daarvan je verhaal van binnenuit zó helder weten dat álles wat je zegt magnetisch wordt? Magnetisch voor je klanten én voor miracles..?
Laat me je helpen dat prachtige verhaal dat jij in je hebt echt in de wereld te zetten!

Honderden gingen je voor

Je verhaal leven betekent glashelder krijgen wat je verhaal is, vervolgens opstaan voor waar je in gelooft en je boodschap delen met de wereld. Zodat je iedere dag in pure alignment stappen zet: let the magic begin!

“Met Yvette aan je verhaal werken is serious business en een feestje tegelijk. Hoe Yvette het voor elkaar krijgt om zo mooi, zo duidelijk en zo krachtig een verhaal te vatten, is heel bijzonder. En dan was het nog wel míjn verhaal ook! Het vatten van je verhaal kan ik iedereen aanraden. Het is de basis van waaruit je werkt, van waaruit je leeft, van wie je bent. En Yvette begeleidt je daarin op een hele fijne een professionele manier. Wat een vakvrouw!”

Martine de Troije-Wouters
Founder, martinedetroije.nl

“Yvette is een fantastische vrouw die met heel veel passie en enthousiasme werkt. Ze is een topper op haar vakgebied en leert mensen met praktische tips hun verhaal op een krachtige manier neer te zetten. Ik ben zwaar onder de indruk van haar en haar werk en kan het een ieder aanbevelen om met haar te werken want ze heeft ook nog eens een hele fijne energie waar je gewoon bij wilt zijn en die je om je heen wilt voelen.”

Glancy van Elst
Founder, glancy.nl

“Ik wilde geen verkooppraatje of opsomming van mijn achtergrond op m’n website, maar een inspirerende tekst waarin mijn persoonlijkheid en karakter duidelijk naar voren zou komen. Ik vertelde mijn verhaal en ze wist zo de essentie eruit te halen! Ik vond het erg inspirerend om met Yvette te kunnen samenwerken. Als ik, in de toekomst,  weer iets wil gaan doen met storytelling, dan weet ik wie ik bel!”

Linda Snijders
Founder, yoursecondyou.nl

“Professioneel, oprecht, authentiek, snel… Yvette is zo iemand met wie je het liefst fulltime samenwerkt omdat je weet dat dan alles goed komt. Ze leert je hoe je het beste van jezelf en je bedrijf naar de oppervlakte brengt. Met de juiste woorden en persoonlijke verhalen. Yvette zet een verschuiving in gang, in de richting van het vertellen van een nieuw verhaal, waarin je aantrekt waar je ten diepste naar verlangt.”

Natascha Koningsveld
Founder, colourandspice.nl

Dit is jouw tijd om naar voren te stappen.

Ik help je met het vatten van jouw kern, jouw rode draad, en deze onweerstaanbaar authentiek uitdragen zodat je echt gehoord wordt.

Mijn kracht is het vinden van de verrassende wending. Het ‘waarom nou juist jij’. Dat geeft je een verhaal. Dat verhaal weten geeft je vertrouwen en een voorsprong op de rest. Je stapt naar voren en inspireert anderen om ook in actie komen.

Ik heb op deze manier voor vele zelfstandigen en experts binnen organisaties hun impact en groei vergroot en hun positionering verbeterd. Klaar om ook naar voren te stappen?

Je bent in goed gezelschap!

Yvette verzorgde Storytelling trainingen, workshops en masterclasses voor o.a. de volgende organisaties:

Let op!

Om in die HELE versie van jezelf te stappen en jouw meest diepe, ware verhaal te omarmen voor je bedrijf moet je er 100% klaar voor zijn om te willen kiezen voor joy, abundance en alignment.
Je moet er klaar voor zijn de verhalen die je niet meer dienen achter je te laten.
Je moet er klaar voor zijn om iedere dag bewust te kiezen waar je op focust (‘het oude’ of ‘het nieuwe’).

Weet je nog dat ik zei: “Storytelling is met dezelfde puzzelstukken een compleet nieuwe puzzel leggen.”?
Je moet er 100% klaar voor zijn die oude puzzel om te gooien en dat nieuwe prachtwerk te gaan zien…

Are you ready?