Let's bring back the magic in you

Master Your Story in magisch Schotland

Op het inmiddels gevorderde niveau waar je bent hou je van dieper gaan, je verhaal nóg meer helder krijgen, nieuwe gebieden in jezelf ontdekken. Je relatie met het universum en spirit versterken. Je authentieke stem vinden, letterlijk en figuurlijk. En reizen. Schotland staat op je to-go-to-lijst. Het liefst wil je met een topcoach heel gericht de diepte in en met groot transformerend resultaat weer naar huis. 

Klaar om je ware stem te vinden op het meest krachtige eiland van Schotland?

Driedaagse Deep Dive in Schotland - individueel

Don’t worry, we gaan niet daadwerkelijk duiken in Loch Ness 😉 maar we komen er wel langs op weg naar het krachteiland Skye.

Op the Isle of Skye krijg je:

Drie dagen individuele coaching op hoog niveau, om heel diep te gaan. Jij bepaalt waar je aan wilt werken, en nothing is off-limits. Je verhaal, je bedrijf, je alignment, je authenticiteit, je helderheid, je ware stem vinden: we werken aan waar jouw grootste verlangen en groei ligt. Wat dat precies voor jou is geven we uitgebreid vorm in onze voorbespreking.

Verblijf in het meest luxe hotel van het eiland. 

Bezoek aan alle magische plekken op het eiland Skye (en geloof me, die wil je voelen!).

Stemwerk op de krachtplekken: healing your (inner) voice.

Je eerste (of volgende!) woorden in het eeuwenoude Scottish-Gaelic en fun times met een Scottish-Gaelic song or two. Voel ter plekke je connectie met het eiland, de Hooglanden, de geschiedenis en de cultuur verankeren.

De transformatie waar je naar zoekt, in een geheel individueel* programma in de Schotse Hooglanden.

All inclusive: je vliegreis, verblijf, ontbijt-lunch-diner, vervoer op het eiland, wij regelen het allemaal.

Data: in overleg kiezen we samen jouw perfecte timing.

Prijs: 9999,- ex btw

* Wil je deze reis samen met je partner-in-crime doen? Wanneer je deze transformerende reis met z’n tweeën wilt maken geldt een speciale duo-prijs van 15.555,- ex btw.

De reis is inclusief bonus:

Lifetime deelname aan het online programma plus maandelijkse livecoaching Master Your Story t.w.v. 2999,- ex.

Denk je dat deze reis jou op het lijf geschreven is? Neem dan contact op via onderstaande knop, dan maken we kennis!

Online cursussen

Basiscursus Storytelling

In deze negendelige training leer je hoe je een krachtig verhaal opbouwt. Wat is een goed begin? Hoe behoud je de rode draad? Wat vertel je wel en niet? Welke elementen moeten er in je verhalen terugkomen om de meeste impact te maken? Lees hier meer en ontdek waarom verhalen voor jou het verschil gaan maken.

Basiscursus Storytelling

9 videolessen voor jouw krachtige verhaal

Hoe bouw je een krachtig verhaal op

Je leert wat een goed begin is, hoe je de rode draad behoudt en wat je wel en niet vertelt.

Impact maken

Alleen als je verhaal impact heeft, kun jij je missie volledig uitdragen en je klanten het beste helpen.

Video's met voorbeelden

Negen praktische video's waarin je aan de hand van voorbeelden ziet hoe de storytelling technieken werken en hoe jij ze zelf moet toepassen om je verhaal meteen sterker te maken.

Start direct

Je volgt deze cursus voor €447 ex btw en je kunt direct na aankoop starten.

Verdiepingscursus Storytelling

Heb je de basics van Storytelling onder de knie? Leer in de verdiepingscursus welke twee woorden je nooit gebruikt in een verhaal, welke ijzersterke alternatieven er zijn om een verhaal een verrassende opbouw te geven en wat de meest gemaakte fout in storytelling is… zodat jij die nooit meer maakt.

Verdiepingscursus Storytelling

9 videolessen voor jouw krachtige verhaal

Let op: vervolg op de basis

Dit is een vervolg op de basiscursus.
Volg die eerst als je dat nog niet gedaan hebt.

Verdiepingstechnieken

In deze cursus leer ik je mijn favoriete verdiepingstechnieken waarmee je al jouw verhalen diepere lagen geeft.

Onderscheid je van anderen

Leer in negen praktische lessen hoe je verhalen niet alleen nog krachtiger worden, maar ook authentieker en nog aansprekender voor jouw lezer of luisteraar.

Start direct

Je volgt deze cursus voor €447 ex btw en je kunt direct na aankoop starten.

Professional cursus Storytelling

De meest krachtige Storytelling begint bij het overal kunnen zien en herkennen van een verhaal en dat is precies wat je leert in deze Pro Training. En: hoe test je de impact van je verhaal eigenlijk? Welke rol speelt tijd in verhalen? Plus: kom alles te weten over de Reis van de Held, de meest krachtige universele Storytelling tool die er is.

Professional cursus Storytelling

7 videolessen voor jouw krachtige verhaal

Als je meer wilt met jouw story

De meest krachtige storytelling begint bij het overal kunnen zien en herkennen van een verhaal. En dat is precies wat je leert in deze Professional cursus. Let op: volg eerst de Basis- en Verdiepingscursus, dit is een vervolg.

Dit leer je

Hoe kun je een verhaal beïnvloeden terwijl het zich nog uitspeelt? Hoe vind je altijd de goede woorden om te kunnen vertellen wat je écht wilt vertellen in je verhaal? Hoe sta je krachtig als je voor een publiek gaat spreken?

7 videolessen

Na deze zeven van mijn favoriete diepgaande videolessen ben jij die magische, magnetische storyteller die raakt met ieder verhaal.

Start direct

Je volgt deze cursus voor €447 ex btw en je kunt direct na aankoop starten.

Master Your Story

Is de reis naar Schotland (nog) niet voor jou maar wil je wel de magie en begeleiding? Heb je een boodschap voor de wereld en ben je er aan toe of al bezig met het vinden van een vorm om die boodschap naar je klant te krijgen? En loop je tegen hobbels aan zoals dat je verhaal niet helder genoeg is of dat je het maar niet bij precies de juiste klant terecht krijgt. Of dat je gewoon te weinig omzet draait en niet meer weet in welke woorden je het moet gieten om wél dat resultaat te krijgen? Misschien ben je zelfs gaan twijfelen aan je boodschap: wie zit er nou op mijn verhaal te wachten?

In Master Your Story krijg je jouw verhaal glashelder door zowel de uitgebreide online storytelling academie als de maandelijkse coachcall waarin Yvette persoonlijk met je werkt. Iedere maand, zonder einddatum: je bent vanaf het moment van instappen bij alles welkom. Dit programma geeft je álle storytelling theorie die je maar zou willen hebben, het energiewerk om je verhaal direct in alignment te krijgen met wie je werkelijk bent en wat je werkelijk verlangt én de praktische tools om dat verhaal vervolgens concreet te maken in je aanbod, je communicatie naar je klanten en te zorgen dat dat omzet-wiel gaat draaien. Als je er klaar voor bent om iedere stap die je zet 1000% te baseren op jouw verhaal en dáármee geld te gaan verdienen is dit de Masterclass voor jou.

Je verhaal helder

Joy (weer terug….) in wie je bent en wat je doet met je bedrijf

Soepelere communicatie naar je (potentiële) klanten

De vaardigheid om van alles wat je wilt zeggen een krachtig verhaal te maken

Helderheid in je volgende stap

Helderheid in wat je aan het creëren bent in je leven en hoe dat met nog meer authenticiteit en joy kan

De vergroting van je impact en omzet als een gevolg van die focus en vaardigheden

De investering voor dit programma met levenslange toegang tot de online academie en onbeperkte toegang tot de live coachcalls met Yvette is 2.999,- ex btw. 

Plan dan een gratis call met mij in dan kijken we of we een 100% match zijn, en start vandaag nog met jouw programma!

Kerstaanbieding: 50% korting! Klik hier en doe mee!

Impressie