Reinvention

Master je verhaal en master je leven.

Wanneer jij je verhaal helder hebt dan zeg de juiste dingen, trek je dus de juiste mensen aan, bereik je werkelijk wat je wilt bereiken én laat je ruimte voor de verrassende wendingen die jouw verhaal kan gaan nemen om je grootste dromen te laten uitkomen.

Vergroot je authenticiteit, impact en bereik met één van mijn bewezen succesvolle Storytelling trainingen. Van praktische training in Storytelling technieken tot het opzetten van je unieke bedrijf vanuit je eigen authentieke verhaal tot het waarmaken van die droom om het podium op te stappen. Van online programma’s tot live begeleiding van mij tot aan intensieve Masterminds: je vindt het hier allemaal. Of je jouw verhaal al met de wereld deelt of je verhaal pas net begint te voelen en ontdekken. Waar je ook staat: je vindt hier alle storytelling-tools die jíj nodig hebt.

Online cursussen

Basiscursus Storytelling

In deze negendelige training leer je hoe je een krachtig verhaal opbouwt. Wat is een goed begin? Hoe behoud je de rode draad? Wat vertel je wel en niet? Welke elementen moeten er in je verhalen terugkomen om de meeste impact te maken? Lees hier meer en ontdek waarom verhalen voor jou het verschil gaan maken.

Basiscursus Storytelling

9 videolessen voor jouw krachtige verhaal

Hoe bouw je een krachtig verhaal op

Je leert wat een goed begin is, hoe je de rode draad behoudt en wat je wel en niet vertelt.

Impact maken

Alleen als je verhaal impact heeft, kun jij je missie volledig uitdragen en je klanten het beste helpen.

Video's met voorbeelden

Negen praktische video's waarin je aan de hand van voorbeelden ziet hoe de storytelling technieken werken en hoe jij ze zelf moet toepassen om je verhaal meteen sterker te maken.

Start direct

Je volgt deze cursus voor €447 ex btw en je kunt direct na aankoop starten.

Verdiepingscursus Storytelling

Heb je de basics van Storytelling onder de knie? Leer in de verdiepingscursus welke twee woorden je nooit gebruikt in een verhaal, welke ijzersterke alternatieven er zijn om een verhaal een verrassende opbouw te geven en wat de meest gemaakte fout in storytelling is… zodat jij die nooit meer maakt.

Verdiepingscursus Storytelling

9 videolessen voor jouw krachtige verhaal

Let op: vervolg op de basis

Dit is een vervolg op de basiscursus.
Volg die eerst als je dat nog niet gedaan hebt.

Verdiepingstechnieken

In deze cursus leer ik je mijn favoriete verdiepingstechnieken waarmee je al jouw verhalen diepere lagen geeft.

Onderscheid je van anderen

Leer in negen praktische lessen hoe je verhalen niet alleen nog krachtiger worden, maar ook authentieker en nog aansprekender voor jouw lezer of luisteraar.

Start direct

Je volgt deze cursus voor €447 ex btw en je kunt direct na aankoop starten.

Professional cursus Storytelling

De meest krachtige Storytelling begint bij het overal kunnen zien en herkennen van een verhaal en dat is precies wat je leert in deze Pro Training. En: hoe test je de impact van je verhaal eigenlijk? Welke rol speelt tijd in verhalen? Plus: kom alles te weten over de Reis van de Held, de meest krachtige universele Storytelling tool die er is.

Professional cursus Storytelling

7 videolessen voor jouw krachtige verhaal

Als je meer wilt met jouw story

De meest krachtige storytelling begint bij het overal kunnen zien en herkennen van een verhaal. En dat is precies wat je leert in deze Professional cursus. Let op: volg eerst de Basis- en Verdiepingscursus, dit is een vervolg.

Dit leer je

Hoe kun je een verhaal beïnvloeden terwijl het zich nog uitspeelt? Hoe vind je altijd de goede woorden om te kunnen vertellen wat je écht wilt vertellen in je verhaal? Hoe sta je krachtig als je voor een publiek gaat spreken?

7 videolessen

Na deze zeven van mijn favoriete diepgaande videolessen ben jij die magische, magnetische storyteller die raakt met ieder verhaal.

Start direct

Je volgt deze cursus voor €447 ex btw en je kunt direct na aankoop starten.

Master your story

Heb je een boodschap voor de wereld en ben je er aan toe of al bezig met het vinden van een vorm om die boodschap naar je klant te krijgen? En loop je tegen hobbels aan zoals dat je verhaal niet helder genoeg is of dat je het maar niet bij precies de juiste klant terecht krijgt. Of dat je gewoon te weinig omzet draait en niet meer weet in welke woorden je het moet gieten om wél dat resultaat te krijgen? Misschien ben je zelfs gaan twijfelen aan je boodschap: wie zit er nou op mijn verhaal te wachten?

In Master Your Story krijg je jouw verhaal glashelder door zowel de uitgebreide online storytelling academie als de maandelijkse coachcall waarin Yvette persoonlijk met je werkt. Iedere maand, zonder einddatum: je bent vanaf nu bij alles welkom. Dit programma geeft je álle storytelling theorie die je maar zou willen hebben, het energiewerk om je verhaal direct in alignment te krijgen met wie je werkelijk bent en wat je werkelijk verlangt én de praktische tools om dat verhaal vervolgens concreet te maken in je aanbod, je communicatie naar je klanten en te zorgen dat dat omzet-wiel gaat draaien. Als je er klaar voor bent om iedere stap die je zet 1000% te baseren op jouw verhaal en dáármee geld te gaan verdienen is dit de Masterclass voor jou.

De enige en leukste manier om zeker te weten dat meedoen aan dit programma de juiste stap is voor jou is door je geheel vrijblijvend een half uur te laten coachen. Dan weet je wat je kunt verwachten, kun je al je persoonlijke vragen stellen en weet Yvette ook of jij echt 100% in het programma past. Deze call is gratis en verplicht je tot niks:

Reinvention Mastermind

Ik weet dat er ondernemers zijn die niet graag ‘de beste van de klas’ zijn.
Wil je niet júist de beste van de klas zijn?
Nee, niet als je in een mastermind zit. Als je aan het leren bent in een groep en je bent altijd de beste van de groep, of degene die al ‘het verst’ is, als je niemand hebt waar jíj je aan op kunt trekken dan loop je langzaam leeg.
Er stromen meer en meer mensen in in Master Your Story. Een gouden moment in MYS is de maandelijkse coachcall. Wat een MEGA groei gebeurt daar. Wat schieten mensen omhoog in het niveau van verhalen vertellen en communiceren naar hun klanten.

Ik weet dat er ondernemers zijn die óók hun verhaal willen masteren. Die precies willen weten ‘wat zeg ik nou op de vraag wie ik ben en wat ik doe?’ en ‘hoe krijg ik de echte joy van wie IK ben in mijn bedrijf weer terug in dat verhaal?’. Maar die niet in een groep willen gaan zitten waar ze weer de beste van de klas zijn.
Voor die ondernemers is er de mogelijkheid om in een kleine intensieve groep met mij persoonlijk een combinatie te maken tussen Master Your Story en ook stukjes van Reinvention mee te pakken. 

Je verhaal helder

Joy (weer terug….) in wie je bent en wat je doet met je bedrijf

Soepelere communicatie naar je (potentiële) klanten

De vaardigheid om van alles wat je wilt zeggen een krachtig verhaal te maken

Helderheid in je volgende stap

Helderheid in wat je aan het creëren bent in je leven en hoe dat met nog meer authenticiteit en joy kan

De vergroting van je impact en omzet als een gevolg van die focus en vaardigheden

Deze Mastermind is voor diegenen die op dit level met mij en een select aantal vergevorderden willen werken.
Dan gaan we tien maanden lang jouw verhaal masteren.
Je krijgt het hele programma Master Your Story, de mastermind en de individuele begeleiding.
Denk je dat dit zou kunnen zijn wat jij voor jezelf wilt in 2023 en wil je in zo’n topsamenstelling met mij persoonlijk aan jouw hoogste potentieel, verhaal, communicatie en aanbod werken?

Plan dan een gratis call met mij in dan kijken we of we een 100% match zijn.

Impressie